Κορωνοϊός – Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε με τρεις ημέρες διαφορά

Κορωνοϊός – Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε με τρεις ημέρες διαφορά

Mε τρεις μέρες διαφοράς πέθανε από κορονοϊό ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Καλαμαύκα Λασιθίου, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, την Τρίτη έγινε η ταφή μιας 94χρονης γυναίκας, μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο του 97χρονου συζύγου της.

Οι δύο ηλικιωμένοι ήταν από τους ελάχιστους της κοινότητας που σε τέτοια ηλικία δεν είχαν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Κρασσάς, και παραμένει άγνωστο το πώς κόλλησαν.

Ο κ. Κρασσάς ανέφερε πως σήμερα πρόκειται να γίνει απολύμανση στο σπίτι τους και στη γύρω περιοχή, ενώ μετά τη σχετική ιχνηλάτηση που έχει γίνει στην ευρύτερη οικογένεια και σε κοντινά πρόσωπα των ηλικιωμένων δεν έχει βρεθεί άλλο κρούσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE