Κορωνοϊός – Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε με τρεις ημέρες διαφορά

Κορωνοϊός – Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε με τρεις ημέρες διαφορά

Mε τρεις μέρες διαφοράς πέθανε από κορονοϊό ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Καλαμαύκα Λασιθίου, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, την Τρίτη έγινε η ταφή μιας 94χρονης γυναίκας, μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο του 97χρονου συζύγου της.

Οι δύο ηλικιωμένοι ήταν από τους ελάχιστους της κοινότητας που σε τέτοια ηλικία δεν είχαν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Κρασσάς, και παραμένει άγνωστο το πώς κόλλησαν.

Ο κ. Κρασσάς ανέφερε πως σήμερα πρόκειται να γίνει απολύμανση στο σπίτι τους και στη γύρω περιοχή, ενώ μετά τη σχετική ιχνηλάτηση που έχει γίνει στην ευρύτερη οικογένεια και σε κοντινά πρόσωπα των ηλικιωμένων δεν έχει βρεθεί άλλο κρούσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE