Αναχώρησε από τη Νέα Υόρκη ο Ερντογάν

Αναχώρησε από τη Νέα Υόρκη ο Ερντογάν

Αναχώρησε από την Νέα Υόρκη για την Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στην 76η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, όπως μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.

Τον Τούρκο Πρόεδρο συνοδεύουν η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο Υπουργός Εμπορίου Μεχμέτ Μους, ο Υπουργός Πολιτισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Μπιναλί Γιλντιρίμ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθύνθηκε σήμερα στους πολίτες με διάγγελμα σχετικά με την πρωτοφανή κρίση στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE