Μη παραδοχή στην κατηγορία απάντησε ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο

Μη παραδοχή στην κατηγορία απάντησε ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο

Μη παραδοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης κατά γυναίκας και μάλιστα ανήλικης, απάντησε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας απαγγέλθηκε στον Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσόστομο, από εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής, η κατηγορία της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας η οποία κατά τον επίδικο χρόνο που φέρεται να διαπράχθηκε το αδίκημα ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αδίκημα διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 1981 και ο κατηγορούμενος απάντησε μη παραδοχή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, επιφύλαξε το δικαίωμα στην επόμενη δικάσιμο, να εγείρει θέμα κατάχρησης διαδικασίας, λόγω της παρόδου υπέρμετρα μεγάλου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία που διαπράχθηκε το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η διεξαγωγή δικαίας δίκης.

Το Δικαστήριο όρισε την 17η Ιανουαρίου 2022 ως ημερομηνία για συνέχιση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE