Πανικός στην Κρήτη: Δώδεκα τραυματίες από κεραυνό - Έκαναν ανάνηψη σε έγκυο

Πανικός στην Κρήτη: Δώδεκα τραυματίες από κεραυνό - Έκαναν ανάνηψη σε έγκυο

Τα αλεξικέραυνα που υπάρχουν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού δεν ήταν αρκετά για να προστατεύσουν ένα γκρουπ Ρώσων τουριστών που πανικοβλήθηκαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο ενός κεραυνού που χτύπησε πολύ κοντά και έπεσαν τρομοκρατημένοι στο έδαφος.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 12 άτομα από τον πανικό που προκλήθηκε, μεταξύ των οποίων μια 46χρονη γυναίκα που είναι έγκυος και χρειάστηκε να της κάνουν ανάνηψη τρεις γιατροί! Άλλος ένας άνδρας υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης , όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Άλλοι τέσσερις τραυματίες έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά συνήλθαν γρήγορα και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Οι υπόλοιποι έξι τουρίστες έχουν τραυματιστεί ελαφρά και φέρουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE