ΔΙΕΘΝΗ

Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας βρέθηκε θετικός στην COVID-19 ενώ βρισκόταν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ένα βίντεο που είδε στη συνέχεια το φως της δημοσιότητας, τον δείχνει να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές μετά από συνάντηση που είχε με τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Η βραζιλιάνα δημοσιογράφος Raquel Krähenbühl ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο εννέα δευτερολέπτων το βράδυ της Δευτέρας στο οποίο φαίνεται ο οργισμένος Marcelo Queiroga να αντιδρά μέσα από ένα βαν καθώς έφευγε από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών.

 

«Το βίντεο από το υπουργείο Υγείας που υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη», έγραψε η Krähenbühl στο tweet, με το βίντεο να συγκεντρώνει πάνω από ένα εκατομμύριο views μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Ο Queiroga, ο οποίος είπε ότι εμβολιάστηκε φέτος με το κινεζικό Sinovac, τα έβαλε με τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν κατά του προέδρου της Βραζιλία, Ζαΐρ Μπολσονάρου, εξαιτίας των χειρισμών του όσον αφορά την πανδημία, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Υπουργός πάει στη Νέα Υόρκη, δείχνει στους διαδηλωτές το μεσαίο δάχτυλο και βγαίνει θετικός για την Covid. Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά δεν είναι», έγραψε σε ένα άλλο μήνυμα την επόμενη ημέρα.

Ο πλήρως εμβολιασμένος υπουργός με κορονοϊό και η καραντίνα
Την Τρίτη ανακοινώθηκε από το προεδρικό γραφείο της Βραζιλίας ότι ο πλήρως εμβολιασμένος Queiroga είχε κολλήσει κορονοϊό και θα έμπαινε σε καραντίνα στη Νέα Υόρκη για δύο εβδομάδες.

Ο Queiroga είχε συναντήσει τον Μπόρις Τζόνσον τη Δευτέρα, με τον οποίο είχε χειραψία και οι δύο πολιτικοί στάθηκαν δίπλα δίπλα, την ώρα που ο βρετανός πρωθυπουργός δεν φορούσε μάσκα.

Σύμφωνα με το CBS, ο Μπολσονάρο είναι σκεπτικιστής έναντι των εμβολίων και προηγουμένως καυχιόταν για τη συμμετοχή του στη συνάντηση του ΟΗΕ χωρίς να έχει εμβολιαστεί.

Ο γιος του Μπολσονάρο, Εντουάρντο, άσκησε επίσης κριτική στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης την Τρίτη, όταν ο τελευταίος προειδοποίησε τον πρόεδρο της Βραζιλίας να μην έρθει στην πόλη λόγω της στάσης του απέναντι στο εμβόλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top