Νικόλας Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι απέγιναν οι σχέσεις του με Χριστιάνα Αριστοτέλους και Μαρία Κορζιά

Νικόλας Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι απέγιναν οι σχέσεις του με Χριστιάνα Αριστοτέλους και Μαρία Κορζιά

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξη του ο Νικόλας Ιωαννίδης, πέρα απο όσα δήλωσε για την εφιαλτική συνεργασία που είχε στην εκπομπή "Αλλάζω" μίλησε και για το αν έχει κρατήσει τις φιλικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπαμε τον Νικόλα Ιωαννίδη και την Χριστιάνα Αριστοτέλους στο παρελθόν να είναι κολλητάρια, απο την άλλη το ίδιο και με την Μαρία Κορτζιά. 

Τι έγιναν αυτές οι φιλιές;

Ο Νικόλας Ιωαννίδης απαντα στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE