ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή «Πηγή» παρά το Στρουμπί

Υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή «Πηγή» παρά το Στρουμπί

Διαχειρίσιμη είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή «Πηγή» παρά την κοινότητα Στρουμπί.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην περιοχή «Πηγή» παρά την κοινότητα Στρουμπί της επαρχίας Πάφου, έχει οριοθετηθεί και είναι διαχειρίσιμη γύρω στη 13:00.

Πρόσθεσε ωστόσο, πως οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με τις τελικές κατασβέσεις. Επεσήμανε ακόμη πως λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή αντιμετωπίζονται αναζωπυρώσεις.

Σημειώνεται πως για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου και πόλης Πάφου. Επιπρόσθετα επιστρατεύθηκαν δύο ελικόπτερα εκμισθωμένα που αποδεσμεύονται από τον Άγιο Σύλα και κατευθύνονται προς το Στρουμπί

Η πυρκαγιά κατέκαψε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.Τα αίτια της πρόκλησης της θα διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top