Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, 27χρονη η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από το απόγευμα της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 27χρονης είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 13/09/2021, σχετική).

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η 27χρονη παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE