Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες η πυρκαγιά στο Προδρόμι - Πνέουν ισχυροί άνεμοι

Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες η πυρκαγιά στο Προδρόμι - Πνέουν ισχυροί άνεμοι

Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς σε καλαμιώνα σε κοίτη ποταμού, παρά την κοινότητα Προδρομίου, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. 


Ο κ. Κεττής σημειώνει πως για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου και Πόλης Χρυσοχούς.

Ακόμη, συνέχισε, σε διαδικασία απογείωσης βρίσκονται τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Την επιχειρησιακή ευθύνη της φωτιάς κατέληξε την έχει το Τμήμα Δασών. Σημειώνεται πως το έργο κατάσβεσης έχει καταστεί δύσκολο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των πέντε συμπατριωτών μας στα κατεχόμενα συνιστά κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ