Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο  έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς παρά το Προδρόμι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος  Δασών η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:25, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:40.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο εκταρίων κατά μήκος της κοίτης του ποταμού καλυμμένης από καλαμιώνες και άλλη παραποτάμια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένας γεωργικός ελκυστήρας, ένας ελαστικοφόρος εκσκαφέας, δύο προωθητές γης και κάτοικοι της περιοχής.

Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα 2 μισθωμένα ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE