Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο  έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς παρά το Προδρόμι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος  Δασών η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:25, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:40.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο εκταρίων κατά μήκος της κοίτης του ποταμού καλυμμένης από καλαμιώνες και άλλη παραποτάμια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένας γεωργικός ελκυστήρας, ένας ελαστικοφόρος εκσκαφέας, δύο προωθητές γης και κάτοικοι της περιοχής.

Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα 2 μισθωμένα ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE