Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο  έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς παρά το Προδρόμι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος  Δασών η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:25, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:40.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο εκταρίων κατά μήκος της κοίτης του ποταμού καλυμμένης από καλαμιώνες και άλλη παραποτάμια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένας γεωργικός ελκυστήρας, ένας ελαστικοφόρος εκσκαφέας, δύο προωθητές γης και κάτοικοι της περιοχής.

Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα 2 μισθωμένα ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE