Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Σίγουρα εδώ, κάτι δεν πήγε καλά… Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στην Αγγλία δεν κατάφερε να τιθασεύσει το πάθος του και η κατάληξη ήταν κάπως ντροπιαστική. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε, που δεν οδήγησε και σε άλλες τραγικές καταστάσεις.

Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο Yaris, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, έλυσαν το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει από τον λόφο.

Η κατάληξή του ήταν να αναποδογυρίσει και να σταθεί στο πλάι.

Σε αυτή τη θέση τους βρήκε η αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ, η οποία «ανέβασε» φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter της.

Τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν όπως καταλαβαίνετε και μάλιστα ένας χρήστης έγραψε: «Όταν είπα να δοκιμάσουμε μια διαφορετική θέση, δεν εννοούσα αυτό».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE