Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Σίγουρα εδώ, κάτι δεν πήγε καλά… Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στην Αγγλία δεν κατάφερε να τιθασεύσει το πάθος του και η κατάληξη ήταν κάπως ντροπιαστική. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε, που δεν οδήγησε και σε άλλες τραγικές καταστάσεις.

Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο Yaris, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, έλυσαν το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει από τον λόφο.

Η κατάληξή του ήταν να αναποδογυρίσει και να σταθεί στο πλάι.

Σε αυτή τη θέση τους βρήκε η αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ, η οποία «ανέβασε» φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter της.

Τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν όπως καταλαβαίνετε και μάλιστα ένας χρήστης έγραψε: «Όταν είπα να δοκιμάσουμε μια διαφορετική θέση, δεν εννοούσα αυτό».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE