Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Παθιασμένο ζευγάρι έκανε σεξ στο Yaris, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο

Σίγουρα εδώ, κάτι δεν πήγε καλά… Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στην Αγγλία δεν κατάφερε να τιθασεύσει το πάθος του και η κατάληξη ήταν κάπως ντροπιαστική. Ευτυχώς, εδώ που τα λέμε, που δεν οδήγησε και σε άλλες τραγικές καταστάσεις.

Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο Yaris, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, έλυσαν το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει από τον λόφο.

Η κατάληξή του ήταν να αναποδογυρίσει και να σταθεί στο πλάι.

Σε αυτή τη θέση τους βρήκε η αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ, η οποία «ανέβασε» φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter της.

Τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν όπως καταλαβαίνετε και μάλιστα ένας χρήστης έγραψε: «Όταν είπα να δοκιμάσουμε μια διαφορετική θέση, δεν εννοούσα αυτό».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE