Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Aπαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά από προσωπικό εστιατορίου στη Λεμεσό, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα μας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», τους έβαλαν να καθίσουν σε τραπεζάκι ακριβώς έξω από τις τουαλέτες, μετά από κράτηση που είχε κάνει, ενώ τα παράπονα της ξεκίνησαν όταν δεν ήρθε κανείς από το προσωπικό για να τους πάρει παραγγελία.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση της, ζήτησε να τους αλλάξουν τραπέζι και τους έδειξαν ένα άλλο βρόμικο τραπέζι με ψίχουλα ψωμιού και υπολείμματα φαγητών.

Μετά από τον εκνευρισμό, η πελάτης του εστιατορίου τους είπε ότι θα φύγουν με το γκαρσόνι να σηκώνει τους ώμους του με αδιαφορία, όπως η ίδια περιγράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

(Η κύρια φωτογραφία αποτελεί αρχείο της ιστοσελίδας μας και ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε υποστατικό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE