Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Aπαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά από προσωπικό εστιατορίου στη Λεμεσό, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα μας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», τους έβαλαν να καθίσουν σε τραπεζάκι ακριβώς έξω από τις τουαλέτες, μετά από κράτηση που είχε κάνει, ενώ τα παράπονα της ξεκίνησαν όταν δεν ήρθε κανείς από το προσωπικό για να τους πάρει παραγγελία.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση της, ζήτησε να τους αλλάξουν τραπέζι και τους έδειξαν ένα άλλο βρόμικο τραπέζι με ψίχουλα ψωμιού και υπολείμματα φαγητών.

Μετά από τον εκνευρισμό, η πελάτης του εστιατορίου τους είπε ότι θα φύγουν με το γκαρσόνι να σηκώνει τους ώμους του με αδιαφορία, όπως η ίδια περιγράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

(Η κύρια φωτογραφία αποτελεί αρχείο της ιστοσελίδας μας και ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε υποστατικό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE