Γιολίτη: Οι κατακόκκινες...ντομάτες και τα ασορτί ρούχα που διάλεξε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Γιολίτη: Οι κατακόκκινες...ντομάτες και τα ασορτί ρούχα που διάλεξε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   

 

Μεγάλη φαίνεται να είναι η αγάπη για τη φύση και την παράδοση της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε φωτογραφία στην οποία κρατά, με ένα πλατύ χαμόγελο, κατακόκκινες ντομάτες.

Αυτό που τραβά τα βλέμματα όμως είναι τα ασορτί ρούχα που διάλεξε για αυτή τη φωτογραφία.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, Γιολίτη και Τσουρούλης επισκέφθηκαν το χωριό καταγωγής της Έμιλυς Γιολίτη, την Γιόλου και φούρνισαν ψωμί, κάτι το οποίο δείχνει ακόμη μια φορά την αγάπη της κυρίας Γιολίτη για τις παραδόσεις.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.