Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου»

Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου»

Σε όλη του την καριέρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει με όλους τους πιθανούς τρόπους πως πάνω απ' όλα για εκείνον είναι η οικογένειά του.

Εξάλλου, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς, ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη μητέρα του, Βερόνικα και τη σύντροφό του Μαράια, με το γιο του Λίαμ-Τσαρλς.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE