Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...σούμαχερ εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, γύρω στις 11.55 χθες βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 34χρονη, με ταχύτητα 134 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 65.

Η 34χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται αύριο Δευτέρα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.


Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE