Ο Ατζούν του Survivor έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη - Τι είπε ο ίδιος

Ο Ατζούν του Survivor έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη - Τι είπε ο ίδιος

Το J2US έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha με τον Νίκο Κοκλώνη σε ρόλο οικοδεσπότη.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του λαμπερού σόου, ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή, «Τι λες τώρα» στο Mega.

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι μια… περίεργη μέρα για τον ίδιο αφού έλαβε εξώδικο από τον Τούρκο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Είναι μια περίεργη μέρα σήμερα γιατί μετά το εξώδικο που μας έστειλε ο Ατζούν για τον Τζέιμς… Φυσικά και ισχύει! Μου έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στο Survivor, άρα δεν μπορεί να συμμετέχει σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Τι θα γίνει; Θα δούμε το βράδυ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τελικά ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε τη σκηνή του J2US στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE