Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο - Όλοι καλά στην υγεία τους

Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο - Όλοι καλά στην υγεία τους

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά από ενημέρωση από αεροσκάφος ότι έφερε βλάβη στα φρένα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας το αεροπλάνο τελικά έχει προσγειωθεί πριν από λίγα λεπτά με ασφάλεια. Αυτή την ώρα γίνεται η αποβίβαση των 248 επιβατών. 

Υπενθυμίζουμε ότι το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα πραγματοποιούσε πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και είχε δηλώσει στον πύργο ελέγχου πρόβλημα στα φρένα.

Συγκεκριμένα το αεροπλάνο είχε εμφανίσει υπερθέρμανση στα φρένα.

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Ο πύργος ελέγχου είχε ενημερώσει όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου να είναι σε ετοιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE