The Voice: 49χρονη μαμά που μένει στην Κύπρο ξετρέλανε τους κριτές μαζί με το γιο της - BINTEO

The Voice: 49χρονη μαμά που μένει στην Κύπρο ξετρέλανε τους κριτές μαζί με το γιο της - BINTEO

Οι δυο τους ήρθαν στην Ελλάδα με στόχο να βρεθούν στο The Voice of Greece και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για να «γυρίσουν» οι τέσσερις κριτές.

Αρχικά η μαμά Melissa επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Σερ, «Strong Enough» ενθουσιάζοντας τους τέσσερις coaches που γύρισαν γρήγορα τις καρέκλες τους.

Την τελική κουβέντα είπε όμως η Melissa, η οποία επέλεξε να συνεχίσει την πορεία της στο τάλεντ σόου με coach την Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια, στην σκηνή βρέθηκε ο 24χρονος Paul ο οποίος επίσης ενθουσίασε τους κριτές, με τον Πάνο Μουζουράκη τελικά να τον κερδίζει στην ομάδα του.

Έτσι, λοιπόν, Melissa και Paul Williams ήρθαν για να μείνουν στον Voice αφού και οι δύο πέρασαν στην επόμενη φάση!

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE