Μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε μπυραρία - Χειροπέδες σε 42χρονο

Μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε μπυραρία - Χειροπέδες σε 42χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας σε κατάσταση μέθης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστας, που βρίσκεται για διακοπές στην Πάφο, φέρεται χθες υπό την επήρεια μέθης να έσπασε διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας σε μπυραρία στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στην σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ωστόσο στη θέα των αστυνομικών ο 42χρονος φέρεται να έριξε  καρέκλα προς το μέρος των αστυνομικών, στην προσπάθεια του να τους απομακρύνει.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE