ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά σε τυπογραφείο στο κέντρο της Λεμεσού – Επικίνδυνες χημικές ουσίες

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά σε τυπογραφείο στο κέντρο της Λεμεσού – Επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σε κινητοποίηση η Πυροσβετική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε τυπογραφείο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το τυπογραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του κτηρίου υπάρχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σφραγίδων, ενώ το τυπογραφείο έχει εκκενωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE