Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Υπόθεση γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, και αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου, με θύμα 44χρονο φαρμακοποιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 44χρονο ότι ένα πρόσωπο 55 ετών μετέβη στο φαρμακείο του και αγόρασε φάρμακα αξίας 400 ευρώ περίπου. Ο 55χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φαρμακοποιού, τού ανέφερε ότι δεν λειτουργεί η πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει και ότι θα τον πλήρωνε με έμβασμα την επόμενη ημέρα τον λογαριασμό.

Ο 55χρονος την επόμενη ημέρα φέρεται να έστειλε email στον 44χρονο, στο οποίο τού ανέφερε ότι έγινε το έμβασμα, πράγμα το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια, ο παραπονούμενος επικοινώνησε με τον 55χρονο για είσπραξη του ποσού και αυτός φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία- αντί να διευθετήσει την πληρωμή του ποσού, να τον απείλησε, να του έστειλε πέραν των 20 απειλητικών μηνυμάτων και για τη ζωή του και για την περιουσία του.

Εναντίον του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απειλές, αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου.

Ο 55χρονος καταζητείται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE