ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γράφει βιβλίο ο Συλλούρης - Η πολιτική και οι αποκαλύψεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γράφει βιβλίο ο Συλλούρης - Η πολιτική και οι αποκαλύψεις

Πιέσεις από φίλους και συνεργάτες δέχεται ο Δημήτρης Συλλούρης, προκειμένου να ολοκληρώσει το βιβλίο για τη ζωή και την πολιτική του καριέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είχε ξεκινήσει τη συγγραφή του βιβλίου του, αρκετό καιρό πριν παραιτηθεί από το καθήκοντά του, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν και το έβαλε στο «συρτάρι».

Το βιβλίο λέγεται πως θα χωρίζεται σε δύο ή τρία κεφάλαια, τα οποία αναμένεται να ταράξουν τα «νερά» του πολιτικού κόσμου κι όχι μόνο. Όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Δημήτρη Συλλούρη, είναι βέβαιοι ότι ο ίδιος δεν θα «φιλτράρει» και δεν θα ωραιοποιήσει πράγματα καταστάσεις που τον στιγμάτισαν.

Στο πρώτο -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- θα εστιάσει στη ζωή του μέχρι να ασχοληθεί με τα κοινά, στο δεύτερο θα περιγράφει όλα όσα έζησε στην πολιτική του πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιάσει τη δική του αλήθεια γύρω από το σκάνδαλο που τον οδήγησε στην παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής.

Σίγουρα, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος έχει σίγουρα πολλά να μας πει, αλλά κυρίως να γράψει.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top