Επιδειξίας οδηγός ταξί το έβγαλε έξω και το έδειχνε σε ανήλικη επιβάτη του !

Επιδειξίας οδηγός ταξί το έβγαλε έξω και το έδειχνε σε ανήλικη επιβάτη του !

Οδηγός ταξί έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στη Νεάπολη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης όταν, όπως κατήγγειλε η 13χρονη μαθήτρια, ο άντρας βγήκε από το ταξί και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η κοπέλα κράτησε τον αριθμό του οχήματος και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της για να καταγγείλει το περιστατικό.

Στη συνέχεια ο 47χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE