Κάμερες έπιασαν νεαρή να κλέβει μέσα από όχημα στην Πάφο - 52χρονος την κατήγγειλε

Κάμερες έπιασαν νεαρή να κλέβει μέσα από όχημα στην Πάφο - 52χρονος την κατήγγειλε

Υπό κράτηση τέθηκε 31χρονη για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου από 52χρονο από την Πάφο, ότι την προηγούμενη ημέρα κλάπηκε από το όχημά του, που είχε σταθμευμένο έξω από το παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή Χλώρακας, το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ σε διάφορα νομίσματα.

Σε έλεγχο που έγινε στην περιοχή από μέλη της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι από το κλειστό κύκλωμα που υπάρχει, δύο νεαρά πρόσωπα ένας άντρας και μια γυναίκα προσέγγισαν το όχημα του παραπονούμενου και περιφέρονταν ύποπτα στο μέρος. Επίσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 31χρονης και εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και ένταλμα έρευνας της κατοικίας της. Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της 31χρονης με δικαστικό ένταλμα και εναντίον της διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και της κλοπής.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE