ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή 4.5 χρόνων φυλάκισης σε 57χρονη - Είχε αποσπάσει 102χιλιάδες ευρώ ύπουλα απο φίλη της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή 4.5 χρόνων φυλάκισης σε 57χρονη - Είχε αποσπάσει 102χιλιάδες ευρώ ύπουλα απο φίλη της

Ένοχη και με ποινή φυλάκισης 4.5 χρόνων καταδίκασε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, 57χρόνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων, γυναίκα ηλικία 57 ετών από την επαρχία Λεμεσού, αφού την βρήκε ένοχο στην κατηγορία της κλοπής από αντιπρόσωπο.

Πρόκειται για υπόθεση του 2017 όπου η 57χρονη είχε αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από φιλικό της πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι η σύλληψη της γυναίκας είχε προκύψει, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον της και η οποία έδειχνε ότι μεταξύ των ετών 2013 και 2017, κλάπηκε από τραπεζικό λογαριασμό 61χρονης το χρηματικό ποσό των €102.000.

Σήμερα κρίθηκε ένοχη και το Κακουργιοδικείο την καταδίκασε με ποινή τεσσεράμισι χρόνων φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE