Κλείνει η λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ λόγω προετοιμασιών για την Στρατιωτική Παρέλαση

Κλείνει η λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ λόγω προετοιμασιών για την Στρατιωτική Παρέλαση

Κλείνει για μισή ώρα, αύριο Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, η λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο, λόγω προετοιμασιών για την Στρατιωτική Παρέλαση που θα διεξαχθεί στη λεωφόρο την 1η Οκτωβρίου, για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γύρω στις 9.45 το πρωί της Τετάρτης, η λεωφόρος θα κλείσει για την κυκλοφορία στο τμήμα από τη συμβολή με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού – φώτα Ορφανίδη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταυρού, ενώ αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 10.15 η ώρα.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE