ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφτασε στην Κύπρο για να δολοφονήσει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο – Το πιστόλι με σιγαστήρα και η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

Έφτασε στην Κύπρο για να δολοφονήσει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο – Το πιστόλι με σιγαστήρα και η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

Την αποτροπή δολοφονίας πιστεύουν κατάφεραν να επιτύχουν οι Αρχές με τη σύλληψη 38χρονου Αζέρου, χθες Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος κατέφθασε στην Κύπρο προ ημερών με στόχο τη δολοφονία υψηλά ιστάμενου προσώπου, το οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο. Οι Αρχές μετά από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις του Αζέρου, γνώριζαν ότι βρισκόταν στα κατεχόμενα και σχεδίαζε το πλάνο δράσης του.

Ο 38χρονος χθες (27/9) πέρασε στις ελεύθερες περιοχές με ενοικιαζόμενο όχημα και τότε τέθηκε υπό παρακολούθηση από μέλη της Αστυνομίας, όταν την κατάλληλη στιγμή ανακόπηκε και συνελήφθη, καθώς εντός του οχήματος του βρέθηκε πιστόλι με σιγαστήρα.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασαν από ανάκριση τον 38χρονο με τον ίδιο να μην συνεργάζεται, ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί, όπως το κινητό του τηλέφωνο και το πιστόλι που θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Όπως πληροφορούμαστε ο 38χρονος Αζέρος θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Μάλιστα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε κεκλεισμένων των θυρών καθώς το θέμα άπτεται της δημόσιας ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες το Αρχών επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της Κύπρου αφού πιστεύεται ότι ο 38χρονος είχε συνεργούς στο σχέδιο του.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top