ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι - 'Δυνατό βοητό απο τη γη, κουνούσε τοσο που μας φάνηκε αιώνας'

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι - 'Δυνατό βοητό απο τη γη, κουνούσε τοσο που μας φάνηκε αιώνας'

Συνεχίζει η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη , με τους κατοίκους να είναι τρομοκρατημένοι και να φοβούνται κάποιοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ενας ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ ήρθε να αναστατώσει το πρωί της Τρίτης την Κρήτη. 

Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα το πρωί ένας ισχυρός σεισμός 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο τραυμάτισε άλλους εννέα, συμφωνα με τον απολογισμό των αρχών.

Τα σχόλια στην πλατφόρμα του European-Mediterranean Seismological Centre, απο κατοίκους και τουρίστες που έσπευσαν να αναφέρουν τι ακριβώς ένιωσαν και πόση διάρκεια είχε, είναι συγκλονιστικά.

Πολλοί ανέφεραν ένα δυνατό βουητό που έβγαινε μέσα απο τα βάθη της γης, άλλοι ότι κουνούσε τόσο πολύ σε διάρκεια που τους φάνηκε αιώνας και κάποιοι άλλοι ότι ήταν αρκετά δυνατός για να πέσουν τοίχοι.

Δείτε τα σχόλια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE