LIFESTYLE

Αρνητική κριτική για την νεά ταινία του Κλiντ Ιστγουντ από τον σεναριογράφο Πολ Σρέιντερ

Αρνητική κριτική για την νεά ταινία του Κλiντ Ιστγουντ από τον σεναριογράφο Πολ Σρέιντερ

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Πολ Σρέιντερ δεν βρήκε θετικά στοιχεία στην τελευταία ταινία του Κλιντ Ιστγουντ "Cry Macho".


Ο Αμερικανός σεναριογράφος -πιο γνωστός για το έργο του σε ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, συμπεριλαμβανομένων των Taxi Driver και Raging Bull- συνήθως δημοσιεύει ειλικρινείς κριτικές ταινιών στη σελίδα του στο Facebook. Ο τελευταίος στόχος του είναι το νέο γουέστερν "Cry Macho" του Κλιντ Ίστγουντ, στο οποίο ο ηθοποιός-σκηνοθέτης επίσης πρωταγωνιστεί.

Η ταινία δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από πολλούς κριτικούς. Ο Σρέιντερ συμφώνησε με τις αρνητικές εκτιμήσεις για την ταινία γράφοντας στο Facebook: «Εχει γυρίσει ένας σημαντικός Αμερικανός σκηνοθέτης ποτέ ένα φιλμ τόσο κακό όσο το "Cry Macho" από τότε που κυκλοφόρησε το "Man`s Favourite Sport" του Χάουαρντ Χοκς;».

Σχολιάζοντας την ταινία "Cry Macho", ο Σρέιντερ πρόσθεσε: «Αποτυγχάνει σε κάθε τομέα: σενάριο, φωτισμός, τοποθεσίες, σκηνικά, γκαρνταρόμπα και κάστινγκ».

Η ταινία βασίστηκε σε σενάριο του Ν. Ρίτσαρντ Νας από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και αφηγείται την ιστορία ενός σταρ του ροντέο, ο οποίος σε μεγάλη ηλικία πια εκτρέφει άλογα και αναλαμβάνει μετά από αίτημα του παλιού αφεντικού του, να επιστρέψει ένα νεαρό αγόρι από το Μεξικό, στον πατέρα του στο Τέξας των ΗΠΑ, μακριά από την αλκοολική μητέρα του.

Το σενάριο διασκεύασε ο Νικ Σενκ και την παραγωγή ανέλαβε ο Ιστγουντ με τους Αλμπερτ. Σ. Ρούντι, Τιμ Μουρ και Τζέσικα Μέιερ. Σε αντίθεση με τις κριτικές για την τελευταία ταινία του Ίστγουντ, η νέα ταινία του Σρέιντερ, "The Card Counter" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Όσκαρ Άιζακ ως βετεράνος πολέμου που γίνεται παίκτης τυχερών παιχνιδιών έχει λάβει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top