ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 15χρονο στη Λευκωσία -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 15χρονο στη Λευκωσία -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του EXAUCE DIKAMI, 15 ετών, από το Κογκό, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο ελλείπον περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαυρόασπρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο καπέλο και παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.