Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών είχε ο Υπουργός Υγείας και μετά την ανταλλαγή απόψεων τα ΔΣ των συντεχνιών θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση της αυριανής τρίωρης στάσης εργασίας.


Σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναφέρει ότι είχε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας.

«Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE