Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών είχε ο Υπουργός Υγείας και μετά την ανταλλαγή απόψεων τα ΔΣ των συντεχνιών θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση της αυριανής τρίωρης στάσης εργασίας.


Σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναφέρει ότι είχε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας.

«Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE