Χειροπέδες σε άλλον ένα για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε άλλον ένα για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 31χρονο, 23χρονο και 27χρονο, όλοι κάτοικοι Λεμεσού, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Με τις νέες συλλήψεις, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανήλθε στους τέσσερις, αφού το βράδυ των επεισοδίων είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα 20χρονος. Ο 20χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 11.20μ.μ. της περασμένης Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου, όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν θαμώνες σωματείου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας, ηλικίας 24 ετών, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ενδοκρανιαία αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα μετωπιαίου οστού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE