Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 2.767 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν 735 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 242 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από 510, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 1 πολίτης και 1 υποστατικό έπειτα από 172 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 435 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 193 έλεγχοι χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.
Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 248 και 232 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Οι καταγγελίες υποστατικών αφορούσαν υπεύθυνο που δεν διέθετε safepass και επιβολή προστίμου €500 στη Λευκωσία και στην Λεμεσό, ενώ στην Πάφο αφορούσε υπάλληλο γυμναστηρίου που εργαζόοταν χωρίς safepass, αλλά και τον ελλιπή έλεγχο πελατών με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο €1.000.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις