Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Ένα χρόνο μετά το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 18χρονης Κατερίνας Χαραλάμπους, ο συμβίος της -οδηγός του οχήματος – κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για το τροχαίο ατύχημα παρουσιάστηκε χθες Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η καταχώρηση της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Κυβίδων – Καντού, καθώς το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας. Η 18χρονη Κατερίνα εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε για ακόμη μία φορά καθοριστικό ρόλο, καθώς υπήρξε αυξημένη ταχύτητα.

Η 18χρονη νεαρή ήταν μητέρα δύο παιδιών 17 μηνών και 5 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE