Εν αναμονή της δήλωσης του ΓΓ ΟΗΕ μετά την άτυπη τριμερή

Εν αναμονή της δήλωσης του ΓΓ ΟΗΕ μετά την άτυπη τριμερή

Αργότερα σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες μετά την άτυπη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, όπως δήλωσε ο βοηθός εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φαρχάν Χακ.

Στη σημερινή διάσκεψη Τύπου, στη Νέα Υόρκη και απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα μετά την συνάντηση του με τους δύο ηγέτες Αναστασιάδη – Τατάρ, χθες το μεσημέρι και τη διαφωνία των δυο πλευρών η οποία παρατηρείται στις πτυχές επίλυσης του Κυπριακού, ο κ. Χακ ανέφερε πως το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησης αξιολογείται και αναμένεται αργότερα σήμερα να έχουμε τα πορίσματα και τις αποφάσεις του κ. Γκουτέρες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE