Η Νίκη Δραγούμη για τον Βασίλη Χαραλάμπους: «Ο σύντροφός μου κάνει για πατέρας»

Η Νίκη Δραγούμη για τον Βασίλη Χαραλάμπους: «Ο σύντροφός μου κάνει για πατέρας»

Οι τρυφερές δηλώσεις για τον αγαπημένο της

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε κι Έδεσε» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού βρέθηκε την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου η Νίκη Δραγούμη.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγαπημένο της Βασίλη Χαραλάμπους αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE