GNTM: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πριν καν μπει στο σπίτι

GNTM: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε, πριν καν μπει στο σπίτι

Ακόμα δεν μπήκε στον διαγωνισμό κι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Η πρώτη αποχώρηση του φετινού GNTM έλαβε χώρα και το όνειρο ενός από τα επίδοξα μοντέλα τελείωσε πρόωρα.

Σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να έρθουν πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και προσπάθησαν να αποδείξουν, πως σίγουρα αξίζουν μια θέση στην 20αδα του διαγωνισμού, καθώς φωτογραφήθηκαν στο φακό του Κοσμά Κουμιανού κι επιστράτευσαν τις υποκριτές τους ικανότητες. Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με μουδιασμένη διάθεση και με αγωνία για την πρώτη αποχώρηση. Όλοι φόρεσαν τα καλά τους γιατί μετά την πρώτη αποχώρηση, ακολούθησε η είσοδός τους στο σπίτι.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του Θοδωρή και της Ιωάννας αλλά και του Γιάννη και της Στέλλας, με τους δύο τελευταίους να «σώζονται» από τους συμπαίκτες τους. Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, την χειρότερη λήψη την είχε η Ιωάννα, η οποία αποχώρησε πρώτη από το GNTM.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE