Λουκία Πρωτοπαπά: Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και είναι μια κούκλα! (Φώτο)

Λουκία Πρωτοπαπά: Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και είναι μια κούκλα! (Φώτο)

Σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση προχώρησε η Λουκία Πρωτοπαπά, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να υιοθετήσει ένα κοντό καρέ, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE