Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Λάρνακα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Πρόκειται για δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και μία υπόθεση κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκαν στις 06 και στις 08 Σεπτεμβρίου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, ένα πορτοφόλι που περιείχε το δελτίο ταυτότητας και τραπεζικές κάρτες του ιδιοκτήτη της οικίας, καθώς και άλλη περιουσία, συνολικής αξίας πέραν των 1,700 ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




