ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Παραλίμνι υποδέχεται ολοκαίνουριο κατάστημα Privé Sports …με 20% έκπτωση γνωριμίας

Το Παραλίμνι υποδέχεται ολοκαίνουριο κατάστημα Privé Sports …με 20% έκπτωση γνωριμίας

Σε δυναμικές επεκτατικές κινήσεις προχωρά η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών Privé Sports, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Ακολουθώντας τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο Metropolis Mall Λάρνακας, τώρα, η εταιρία βρίσκεται και στο Παραλίμνι.
Το ολοκαίνουριο κατάστημα στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά, την επιμονή της εταιρίας να επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη του δικτύου της σε όλη την Κύπρο. Σηματοδοτώντας μάλιστα τη νεοσύστατη αυτή επέκταση, η εταιρία θα προσφέρει στους επισκέπτες του νέο καταστήματος Privé Sports Παραλιμνίου, 20% αποκλειστική έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2021.


Η εταιρία Privé Sports ιδρύθηκε το 2003, ξεκινώντας τη σταθερά ανοδική της πορεία με ένα μικρό κατάστημα στην πρωτεύουσα. Σήμερα, ως μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών ειδών στη χώρα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή με ισχυρή παρουσία σε όλες τις πόλεις. Προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος επιλογών από επώνυμες μάρκες όπως Nike, Adidas, Fila, Puma, Under Armour και άλλα πολλά, οι συλλογές της συμπεριλαμβάνουν είδη ένδυσης, παπούτσια και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες, παιδιά, μαθητές, επαγγελματίες αθλητές, αρχάριους, λάτρες της γυμναστικής, αλλά και λάτρεις της αθλητικής μόδας.
Αποστολή της εταιρίας είναι η κινητοποίηση του κοινού, προς ένα καλύτερο τρόπο ζωής, προωθώντας την αυτοβελτίωση, αλλά και την ενίσχυση των επιδόσεων μέσα από την άθληση, τη στοχοθέτηση, την αποδοχή και τον σεβασμό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.privesports.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top