Άκυρο το μεγάλο πανηγύρι στον Αγ. Κυπριανό – Καλούσε τους «μερακλήδες» ο Μόρφου

Άκυρο το μεγάλο πανηγύρι στον Αγ. Κυπριανό – Καλούσε τους «μερακλήδες» ο Μόρφου

Ακυρώνεται το μεγάλο πανηγύρι στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο, λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα το Κοινοτικό Συμβούλιο Μένοικου έλαβε ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν η απόφαση όπως μην πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι για προσκύνημα στον Άγιο Κυπριανό.

Η κοινότητα του Μένοικου εξέφρασε τις ανησυχίες της για την μεγάλη προσέλευση κόσμου όπως είθισται να γίνεται στο συγκεκριμένο πανηγύρι, κάτι που θα είχε αυξημένο κίνδυνο για διασπορά του ιού.

Ωστόσο ο Μητροπολίτης Μόρφου σε κήρυγμα του στις 28 Σεπτεμβρίου βιάστηκε να καλέσει τους «μερακλήδες» όπως τους χαρακτήρισε στο πανηγύρι.

Σχετικό απόσπασμα στο 7:30:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE