Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Πλαστά, παραποιημένα έγγραφα /συμβάσεις που φέρουν το λογότυπο του Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου χρησιμοποιούν επιτήδειοι με στόχο να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες για δήθεν επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και της κατασκευής Φωτοβολταϊκών Πάρκων.

Σε σχετική με το πιο πάνω θέμα ανακοίνωσή της η ΑΗΚ αναφέρει ότι «κάθε επίσημη σύμβαση της Αρχής για να είναι έγκυρη, πρέπει υποχρεωτικά να έχει επίσημες υπογραφές, σφραγίδες και Αριθμό Φακέλου της ΑΗΚ και μόνο στελέχη της έχουν το δικαίωμα υπογραφής και διακίνησης τέτοιων εγγράφων και ουδείς τρίτος».

Προσθέτει ότι «είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό όπως, όταν οι πολίτες προσεγγίζονται από τρίτα άτομα που παρουσιάζουν δήθεν συμβάσεις με την ΑΗΚ, να ελέγχουν την αυθεντικότητα των εγγράφων επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Αρχής».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE