Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Πλαστά, παραποιημένα έγγραφα /συμβάσεις που φέρουν το λογότυπο του Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου χρησιμοποιούν επιτήδειοι με στόχο να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες για δήθεν επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και της κατασκευής Φωτοβολταϊκών Πάρκων.

Σε σχετική με το πιο πάνω θέμα ανακοίνωσή της η ΑΗΚ αναφέρει ότι «κάθε επίσημη σύμβαση της Αρχής για να είναι έγκυρη, πρέπει υποχρεωτικά να έχει επίσημες υπογραφές, σφραγίδες και Αριθμό Φακέλου της ΑΗΚ και μόνο στελέχη της έχουν το δικαίωμα υπογραφής και διακίνησης τέτοιων εγγράφων και ουδείς τρίτος».

Προσθέτει ότι «είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό όπως, όταν οι πολίτες προσεγγίζονται από τρίτα άτομα που παρουσιάζουν δήθεν συμβάσεις με την ΑΗΚ, να ελέγχουν την αυθεντικότητα των εγγράφων επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Αρχής».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE