The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια παίκτρια Άννα – «Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάω στην πλάτη μου»

The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια παίκτρια Άννα – «Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάω στην πλάτη μου»

Η Άννα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor αλλά αρκετές από τις συμπαίκτριές της είναι σκεπτικές για τα συναισθήματά της κι αν είναι όντως αληθινά.

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα της είπε πως θεωρεί ότι είναι όλα ψεύτικα κι ότι δεν μπορεί να ένιωσε τόσο γρήγορα κι απότομα συναισθήματα για τον Αλέξη, με την Άννα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να λέω αλλά αφού κάποια κορίτσια ξέρουν πως πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη, δεν μου αρέσει να λένε πράγματα.

Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για καμία εδώ μέσα, Θα διορθώσω τον εαυτό μου όταν θεωρήσω εγώ πως πρέπει. Δεν θα χάσω τον εαυτό μου κι είπα ότι όταν συμβεί, θα φύγω. Αλλά ταυτόχρονα θέλω να το παλέψω μέχρι το τέλος γιατί πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη και δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτρα.

Λένε κοίταξε τι όμορφη που είναι η Άννα αλλά όταν ανοίξει το στόμα της είναι άλλος άνθρωπος. Όμως κανείς δεν γυρνά να πει τι κουβαλά η Άννα πίσω από την πλάτη της κι είναι έτσι. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει και δεν ρώτησε το γιατί.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.