Στα χέρια της Αστυνομίας 30χρονος για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό - Στις πέντε οι συλλήψεις

Στα χέρια της Αστυνομίας 30χρονος για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό - Στις πέντε οι συλλήψεις

Στις πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλλήψεων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου 2021, στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη, χθες το απόγευμα ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 20, 23, 27 και 31 ετών. Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες τελούν ακόμα υπό κράτηση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 11.20μ.μ. της περασμένης Κυριακής, όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν θαμώνες σωματείου. Από την επίθεση είχαν τραυματιστεί δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE