Το «βιολί» τους οι Τούρκοι – Συνεχίζουν τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου

Το «βιολί» τους οι Τούρκοι – Συνεχίζουν τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου

Σε παραβάσεις τον κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου προέβησαν την Παρασκευή τουρκικά αεροσκάφη σε κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από πηγές του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), ένας σχηματισμός συνολικά έξι αεροσκαφών, καθώς και ένα ακόμη μεμονωμένο αεροσκάφος, προχώρησαν σε τρεις παραβάσεις και σε 34 παραβιάσεις.

Δύο από τα αεροσκάφη ήταν οπλισμένα, ενώ επιπλέον σημειώθηκαν τρεις εμπλοκές.

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE