Χειροπέδες σε 25χρονο για κλοπή τηλεόρασης από κατοικία

Χειροπέδες σε 25χρονο για κλοπή τηλεόρασης από κατοικία

Στη σύλληψη 25χρονου κατοίκου της επαρχίας Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από διαχειριστή οικίας που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον οποίο μεταξύ των ημερομηνιών 23 και 29 Σεπτεμβρίου 2021, άγνωστοι διέρρηξαν την εν λόγω κατοικία και έκλεψαν μία τηλεόραση και ένα ηλεκτρονικό πίνακα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 25χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε μία τηλεόραση, που ομοιάζει με την τηλεόραση που είχε κλαπεί από την οικία του παραπονούμενου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE