Η πρώην ελληνική κυβέρνηση έγινε... ροζ ταινία από τον Σειρηνάκη!

Η πρώην ελληνική κυβέρνηση έγινε... ροζ ταινία από τον Σειρηνάκη!

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πόσταρε το πρωί της Παρασκευής στον λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝ.ΕΛ., σε μία προσπάθεια για να χλευάσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Ήταν τόσο μεγάλο το κύμα αντίδρασης, που αναγκάστηκε να την αποσύρει άμεσα...

Ωστόσο έκανε retweet σε σχόλιο ακολούθου του, που ανέφερε ότι... "τα τσιράκια του Σαμαρά ξεσάλωσαν.. τόσο πολύ τους πείραξε το τρολαρισμα.. Καλημέρα!".

Κάπου το πράγμα έχει ξεφύγει, αλλά τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE