«Καμπάνα» 3 χιλιάδων ευρώ σε πρακτορείο στοιχημάτων που δεχόταν πελάτες χωρίς safepass - Οι καταγγελίες Παγκύπρια

«Καμπάνα» 3 χιλιάδων ευρώ σε πρακτορείο στοιχημάτων που δεχόταν πελάτες χωρίς safepass - Οι καταγγελίες Παγκύπρια

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις του διατάγματος για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα πρόστιμα στα υποστατικά Παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, υπεύθυνος πρακτορείου στοιχημάτων καταγγέλθηκε με εξώδικο τριών χιλιάδων ευρώ αφού όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, άφηνε πελάτες να εισέρχονται στο πρακτορείο χωρίς safepass, ενώ δεν τηρούνταν ούτε οι αποστάσεις.

Παράλληλα, σημειώνεται πως δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο αλλά ούτε και οι σχετικές σημάνσεις για τις αποστάσεις.

Την ίδια ώρα, καταγγέλθηκε  με πρόστιμο 1000 ευρώ και ένας υπεύθυνος μπαρ στην τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων αφού υπάλληλος του εν λόγο μπαρ δεν έφερε προστατευτική μάσκα και οι πελάτες του δεν ήταν καθήμενοι.

Πρόστιμο 750 ευρώ επιβλήθηκε σε άλλο μπαράκι στην τουριστική περιοχή Αγίου Αντωνίου για παρόμοιες παραβιάσεις του διατάγματος.

Καταγγέλθηκαν επίσης τρεις πολίτες που δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες σε κλειστούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE