The Bachelor: Ανατροπή στο ριάλιτι – «Εισβολή» νέων κοριτσιών

The Bachelor: Ανατροπή στο ριάλιτι – «Εισβολή» νέων κοριτσιών

Χαμός στο Bachelor. Τα κορίτσια συνεχίζουν να διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά ωστόσο στον δρόμο τους παρουσιάζονται πολλά και διάφορα εμπόδια.

Ένα από αυτά είναι η είσοδος νέων παικτριών, όπως συνέβη απόψε.

Την ώρα που η Γιώτα, η Σταύη, η Φένια και η Νατάσα χαλάρωναν δίπλα στην πισίνα με τον Αλέξη εμφανίστηκε ένα ελικόπτερο.

Τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν από χαρά καθώς νόμιζαν πως ο άντρας των ονείρων τους τούς έκανε έκπληξη και θα τους πήγαινε βόλτα.

Όμως στην πραγματικότητα ο Bachelor δεν είχε ιδέα γι’αυτό που συνέβαινε.

Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε εμφανίστηκαν τρεις κοπέλες και όλοι έμειναν άφωνοι.

Πώς αντέδρασαν οι κοπέλες βλέποντας ότι ο ανταγωνισμός αυξάνεται;

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.